Croma

Gepersonaliseerde huidverzorging
van Croma

De huidverzorging van de toekomst is persoonlijk en wordt verstrekt door artsen. Elke persoon is uniek, iedere huid is uniek, verwachtingen zijn uniek huidverzorging moet daarop aansluiten. Universkin, Elure en NexUltra zijn producten van Croma

Universkin™ wordt met succes gebruikt door dermatologen, plastisch chirurgen en esthetische professionals in 30 landen over de hele wereld.

Iedereen
huidverzorging op maat bieden

Al sinds het begin heeft Universkin één duidelijk doel: artsen de juiste middelen in handen geven om aan iedereen huidverzorging op maat aan te bieden, voor een optimaal resultaat.

Wat we behandelen
De revolutionaire aanpak van Universkin bestaat uit nieuwe formules die op maat kunnen worden gemaakt, zodat ze perfect inspelen op uw behoeften. Door de werkzame stoffen zorgvuldig uit te kiezen, kunnen we uw specifieke huidkwalen behandelen.

Eerst controle
en dan gebruiken

Hoe werkt het
Onze aanpak is simpel: huidverzorging aanbieden die werkt, doordat artsen de werkzame bestanddelen, de concentraties en de duur van de behandeling kunnen aanpassen op de huid in kwestie.

Milde en
toch effectieve huidverzorging

Een prachtige, stralende, egale teint is belangrijk om je zeker te voelen over je uiterlijk.

De geavanceerde oplossing voor een egale en heldere teint van elure™ is een unieke, klinisch bewezen cosmeticalijn met een krachtige, werkzame formule die effectief op zachte, veilige en snelle wijze pigmentvlekken vermindert.

Hyaluronzuur
in zijn puurste vorm

Stelt u zich eens voor dat u uw huid kunt behandelen met een unieke hyaluronzuur formule die alle ingrediënten bevat voor een gehydrateerde en stralende huid.

Wij introduceren graag onze nieuwste innovatie: pure HA, een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker, dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert uw huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.

Lycogel

Lycogel
maakt het verschil

In de medische esthetiek zijn de verwachtingen hooggespannen. Chirurgen en hun cliënten eisen de beste postoperatieve cosmetica, ongeacht de prijs. Wij bieden deze cosmetica. Wij ontdekten dat cliënten het gebruik van Lycogel ook na de herstelperiode van een chirurgische ingreep wilden voortzetten. Deze cliënten ondervonden onovertroffen voordelen in de strijd tegen huidveroudering. Zij konden Lycogel uitstekend verdragen, ondanks een gevoelige huid of een huidaandoening als acne, rosacea en eczeem. De cliënten wilden meer en wij realiseerden ons dat Lycogel de term postoperatieve cosmetica oversteeg.

Vandaag de dag zijn onze producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om het perfecte Lycogel moment te creëren en te genieten van de ideale look.

Skin Tech

Skin Tech Pharma biedt
huidverbeterende producten

Een mooie, egale huid is voor menigeen een belangrijk schoonheidsideaal. Een mooie huid straalt immers gezondheid en vitaliteit uit. Helaas krijgt de gemiddelde huid veel te verduren in een mensenleven. Weersinvloeden als zon, wind en vrieskou eisen het hele jaar door hun tol. Maar ook factoren als ongezond eten, roken, onderliggend lijden of stress hebben een negatief effect op de kwaliteit van de huid. Een arme, vale en droge huid met grote poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes of pigmentvlekken is vaak het gevolg. Daarnaast blijft acne een boosdoener voor een slecht uitziende huid.

Wij vervullen je een belangrijke adviesrol als het gaat om hoe de kwaliteit van een huid kan worden verbeterd. En huid verbeteren doe je samen met SkinTech®!

Wij bieden een productportfolio bestaande uit o.a. peelings & skinboosters plus de juiste nazorg, zoals de SkinTech® post-peelcare-crèmes voor thuisgebruik. Om een goed advies te krijgen ga naar onze adviesomgeving. Zo kun je een totaaloplossing verwachten, met zichtbare huidverbetering als garantie.

SkinTech crèmes

SkinTech®
huidverbeterende behandelcrèmes

SkinTech® crèmes zijn ontwikkeld om een specifieke indicatie (situatie, probleem, aandoening) te behandelen en/of de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen.  SkinTech® crèmes kunnen deel uitmaken van een totaalplan voor peeling-behandelingen, maar de SkinTech® crèmes zijn ook uitstekend ‘los’ inzetbaar. Door de grote variëteit aan crèmes en de gunstige effecten die de ingrediënten hebben op je huid, is er altijd wel een crème in ons assortiment die bij jouw specifieke situatie of huidtype past.

Aesthetic Dermal

Huidverbetering en
behandelingsproducten

Aesthetic Dermal is een onderdeel van Skintech. Implantaten van zacht weefsel, hydro-boosters, dermale injecties, biorevitalisatie, transdermale cocktails en mesotherapie-oplossingen in 3 verschillende merken Mesocare®, Reparestim® en RRS® perfectioneert om tekenen van veroudering te behandelen voor langdurige en stabiele resultaten. Snelle reactie. Compatibel met andere producten en methoden. Over het algemeen kan de Aesthetic Dermal alleen gebruikt worden door de specialisten. Echter de cosmetica lijn is daarop een uitzondering.

Cosmetica

De perfecte hulp om de huid te regenereren na injecteerbare en biorevitalisatiebehandelingen. Aesthetic Dermal dagverzorgingscrèmes zijn speciaal samengesteld voor: Reparatie en Balans, Slaap en reparatie, Verpleeg uw haar, Fixeer uw lichaam.

De Daily Care-lijn bestaat uit serums, bodycreams, hairspray en shampoos ter ondersteuning van de RRS-Inject® Hair & Skinbooster-behandelingen. Deze huidverzorgingsproducten voeden het gezicht (dag- en nachtverzorging), de oogcontouren, het haar en het lichaam. De balans van huid en hoofdhuid wordt hersteld en zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd.

Peel2Glow

Snel een stralende huid?

Wat is Peel2Glow?

Peel2Glow is een duoproduct voor thuisgebruik waarmee je je huid kunt exfoliëren, voeden en laten stralen. Het bestaat uit twee ampullen: een ‘peel’ en een ‘glow’ die makkelijk aan te brengen zijn. De vloeistoffen in Peel2Glow bevatten een hoger geconcentreerde en sterkere samenstelling dan andere verkrijgbare serums en zijn geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.

Peel

Een exfoliatie-vloeistof, gebaseerd op zuren, die dode huidcellen verwijdert en de huid als het ware ‘opent’, waardoor de actieve ingrediënten uit de andere ampul dieper kunnen doordringen in de huid.

Glow

Dit serum bevat een hoge concentratie van een groot aantal actieve ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor het aanpakken van specifieke huidissues. Glow herstelt de natuurlijke glans van de huid en verzacht ongewenste fijne lijntjes en rimpeltjes, waardoor de huid weer een gezonde, heldere en stralende teint krijgt.

Neoderma

De missie van Neoderma
is uitvinden en creëren,
een revolutie teweegbrengen…
om te innoveren

We zijn niet overtuigd door traditioneel gestructureerde organisaties, en dus zijn we geen traditioneel gestructureerde organisatie. Wij geloven in futuristische structuren en innovatieve bedrijfsformaties, vestigingen die volledig in de Cloud opereren. Waar management en teamleden dezelfde kennis delen, waar iedereen toegang heeft tot briljante concepten en uitzonderlijke ideeën.
Het maakt niet uit waar je vandaan komt, we zitten allemaal in hetzelfde spectrum. We hebben een eigen, veilige, eigen ruimte gecreëerd waar we communiceren en delen. Waar we snelle, responsieve en solide partnerschappen opbouwen. We vinden nu dat het tijd is om onze kennis te delen en te verspreiden. Het zou echt zonde zijn om het allemaal voor onszelf te houden.

We geloven in mensen. Wij geloven in kennis: in IT, in wiskunde, in wetenschap … wij geloven in creativiteit, in het stellen van vragen. Wij geloven in inspirerende mensen. Onze missie is uitvinden en creëren, een revolutie teweegbrengen … om te innoveren. Voor het vervaardigen van producten van elk type, voor elk gebruik.
Om het goed te doen met aandacht voor de details. Om ideale banen voor mensen te creëren. Onszelf overstijgen en iconische producten maken. Om de wereld te inspireren … om verder te gaan.

Het perfecte product is slechts een gemoedstoestand. Het is de gemoedstoestand waar al onze ideeën en uitdagingen tot leven komen. Iconische producten maken is producten maken met ziel, innovatie en uitzonderlijk design!

Eucerin

Eucerin®

Meer dan 100 jaar ervaring
in de wetenschap
van huidverzorging

Sinds de lancering van Eucerin – meer dan 100 jaar geleden –  hebben we een leidende positie in de wetenschap van huidverzorging. Tegenwoordig is Eucerin één van ’s werelds meest vertrouwde dermo-cosmetische merken, ondersteunt door dermatologen en apothekers en aanbevolen voor een gezonde en mooie huid.

Al onze energie en expertise is gericht op het creëren van de beste huidverzorgingsproducten die er beschikbaar zijn – onze inzet om te onderzoeken, ontwikkelen en testen levert innovatieve en effectieve producten op voor jouw gezicht en lichaam. Eucerin producten helpen je om jouw huid te beschermen en gezond te houden, nu en in de toekomst.

© 2024 Gold Clinics B.V. | Powered/designed by WebSteps